Aktuelno

Težak udes kod Šimanovaca: Autobus izleteo sa puta, jedna osoba poginula, najmanje 18 povređeno

Komentari

Autor: Euronews Srbija, Tanjug, RTS

10/06/2022

-

07:43

Euronews

veličina teksta

Aa Aa

Teške saobraćajne nesreće dogodila su se jutros kod Šimanovaca kada je autobus firme iz Šapca izleteo sa puta, a kako Euronews Srbija saznaje, poginula je jedna osoba dok je najmanje 18 je povređeno.

Do teške saobraćajne nesreće došlo je jutros oko 6.25 na putnom pravcu Prahovo-Šimanovci, kada je autobus izleteo sa puta pri čemu je poginuo 67-godišnji muškarac, potvrđeno je iz MUP-a za Euronews Srbija. Policija je i dalje na terenu.

E-Stock

 

Ekipa "Euronews Srbija" saznaje na terenu da je povređeno najmanje 18 ljudi, koji su svi zaposleni u firmi "Set" u Šapcu. Oni su svakog dana išli ovim minibusom na posao, a jutros su iz Šapca krenuli na gradilište u Beograd. Osam ih je prevezeno u KBC "Zemun", a petoro je životno ugroženo.

Euronews/Nataša Jovanović

 

Druga nesreća se dogodila jutros oko četiri sata u Starom Selu kod Velike Plane na auto-putu Beograd - Niš, potvrđeno je iz MUP-a. Dodaju da je policija odmah izašla na teren, a saobraćaj u tom delu odvijao otežano. Prema nezvaničnim saznanjima, udes se dogodio kada su se sudarila četiri automobila, a najmanje tri osobe su povređene.

 

 

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija