Aktuelno

Napadač iz Beograda u Tužilaštvu priznao da je pucao u muškarca u teretani na Miljakovcu

Komentari

Autor: Euronews Srbija

22/06/2022

-

14:14

Napadač iz Beograda u Tužilaštvu priznao da je pucao u muškarca u teretani na Miljakovcu
Policija - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

veličina teksta

Aa Aa

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan M.S. (27) iz Beograda zbog sumnje da je u ponedeljak, u jednoj teretani na Miljakovcu, pucajući iz pištolja naneo tešku telesnu M.D. (24), treneru u toj teretani.

Kako se navodi u saopštenju Višeg javnog tužilaštva, na saslušanju je priznao da je pucao i izneo svoju odbranu, navodi se u saopštenju tog tužilaštva. Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da mu odredi pritovr da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

M.S. se tereti da je izvršio krivična dela nedozvoljna proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, izazivanje opšte opasnosti i teška telesna povreda.

On je uhapšen u brzoj i efikasnoj akciji policije samo 10 minuta nakon što je 20. juna u poslepodnevnim časovima, u jednoj teretani na Miljakovcu, pucao u oštećenog muškarca nanevši mu teške telesne povrede, a nakon toga pobegao.

Kako Euronews Srbija nezvanično saznaje, osumnjičeni je u vreme izvršenja krivičnog dela bio na izdržavanju kazne kućnog zatvora sa elektronskim nadzorom (nanogvicom) od 10 meseci zbog droge i oružja.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija