Aktuelno

Muškarac koji je pao sa vidikovca Banjska stena na Tari radio na snimanju filma, produkcija potvrdila da je poginuo

Komentari

Autor: Euronews Srbija, Tanjug

14/07/2022

-

12:46

Muškarac koji je pao sa vidikovca Banjska stena na Tari radio na snimanju filma, produkcija potvrdila da je poginuo
Muškarac koji je pao sa vidikovca Banjska stena na Tari radio na snimanju filma, produkcija potvrdila da je poginuo - Copyright Wikipedia.org/Lidija Petrović

veličina teksta

Aa Aa

Muškarac, čiji identitet nije poznat, pao je jutos sa vidikovca Banjska stena na Tari i od tada se traga za njih, rečeno je u MUP-a za Euronews Srbija.

Kako navode jutros oko 10.30 policijske ekipe iz Užica dobile su poziv da se na Tari dogodila nesreća i od tada su na terenu policija i vatrogasci iz Bajine Bašte i Užica.

Na području planine Tara došlo je do nesreće prilikom koje je poginuo V.M. iz Beograda.

Kako su saopštili iz produkcije "Omega", na području Tare došlo je do nesreće u kojoj je poginuo V.M. iz Beograda koji je bio scenski rekviziter u ekipi filma "Oluja". Navode da je u jutarnjim časovima pao sa litice pod okolnostima koje se još uvek utvrđuju.

Hitna pomoć je na licu mesta, nažalost, konstatovala smrtni ishod.

"Izražavamo duboko žaljenje zbog tragedije koja se dogodila. Izgubili smo našeg prijatelja i saradnika. Duboko saosećamo sa bolom njegove porodice. Trudićemo se da pružimo svu moguću pomoć. Odmah smo preduzeli mere kako bismo utvrdili okolnosti koje su dovele do ovakve nesreće. Bićemo na raspolaganju svim istražnim organima", navodi se u saopštenju produkcije.

Uskoro opširnije na Euronews.rs

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija