Aktuelno

MUP: Zaplenjena krijumčarena roba, tri osobe privedene tužilaštvu u Smederevu

Komentari

Autor: Tanjug

23/07/2022

-

23:41

MUP: Zaplenjena krijumčarena roba, tri osobe privedene tužilaštvu u Smederevu
MUP: Zaplenjena krijumčarena roba, tri osobe privedene tužilaštvu u Smederevu - Copyright MUP Srbije

veličina teksta

Aa Aa

Jedinice za bezbednost na rekama, u saradnji sa Osnovniim javnim tužilaštvom u Smederevu, u nastavku sprovođenja pojačanih aktivnosti na suzbijanju krijumčarenja akciznih proizvoda, pronašli su oko 1.350 litara nafte, kao i 15.000 paklica cigareta i 576 kilograma rezanog duvana, sa mašinama za preradu i uhapsili tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljen promet akciznih proizvoda i nedozvoljeno skladištenje robe.

Policijski službenici Jedinice za bezbednost na rekama, koja je nedavno formirana po nalogu ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, pretresom kombi vozila kojim je upravljao N.R. (1989), pronašli su oko 600 litara nafte, saopšteno je iz MUP-a.

Daljim radom, pretresom prostorija koje koristi osumnjičeni N.R., zajedno sa D.R. (1963), i D.N. (1977), pronađeno je još oko 750 litara nafte, kao i cigarete i rezani duvan sa mašinama za preradu.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija