Aktuelno

U Smederevu tri muškarca uhapšena zbog razbojništva, pretukli čoveka na ulici, oteli mu zlatni lanac, torbicu i mobilni

Komentari

Autor: Tanjug

23/07/2022

-

14:27

U Smederevu tri muškarca uhapšena zbog razbojništva, pretukli čoveka na ulici, oteli mu zlatni lanac, torbicu i mobilni
U Smederevu tri muškarca uhapšena zbog razbojništva, pretukli čoveka na ulici, oteli mu zlatni lanac, torbicu i mobilni - Copyright E-Stock/Stanislav Nedelja

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnici Odeljenja kriminalističke policije Policijske uprave u Smederevu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su tri muškarca zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršile krivično delo razbojništvo.

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, M. M. (29), V. M. (31) i D. B. (38) uhapšeni su sinoć nakon što su, kako se sumnja, 21. jula uveče, u ulici Dositeja Obradovića u Smederevu, presreli 38-godišnjeg muškarca, kome su zadali više udaraca rukama i nogama po glavi i telu, nanevši mu teške telesne povrede, a zatim mu sa vrata pokidali i uzeli zlatni lanac, kao i torbicu i mobilni telefon, ukupne vrednosti oko 600.000 dinara.

Takođe su zadali više udaraca i 70-godišnjem ocu oštećenog, koji je zadobio lake telesne povrede, pokušavajući da zaštiti sina.

Trojici osumnjičenih je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni višem javnom tužiocu u Smederevu, dok policijski službenici intenzivno tragaju za četvrtim osumnjičenim, koji je takođe učestvovao u izvršenju razbojništva.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija