Aktuelno

Uhapšen muškarac u Novom Pazaru, u stanu mu pronađeno 27 kesica sa heroinom

Komentari

Autor: Tanjug

04/08/2022

-

17:09

Uhapšen muškarac u Novom Pazaru, u stanu mu pronađeno 27 kesica sa heroinom
Uhapšen muškarac u Novom Pazaru, u stanu mu pronađeno 27 kesica sa heroinom - Copyright E-Stock/Stanislav Nedelja

veličina teksta

Aa Aa

Policija u Novom Pazaru uhapsila je F.K. (1984) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je protiv dvoje muškaraca iz Novog Pazara podnela krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

F. K. se sumnjiči da je prodao drogu njima dvojici, a pretresom stana i drugih prostorija koje koristi, pronađeno je 27 kesica sa heroinom, kao i dve linije heroina rasute po stolu.

Policija je prethodno noćas u Kosančićevoj ulici u "škodi" kod tridesetogodišnjeg vozača pronašla kesicu sa manjom količinom heroina, a kod njegovog tridesetšestogodišnjeg suvozača manju količinu marihuane.

Vozaču "škode", za kog je utvrđeno da je upravljao pod dejstvom kokaina, određeno je zadržavanje do 12 časova i protiv njega je podneta prekršajna prijava.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, F. K. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Komentari (0)

Srbija