Aktuelno

Podignuta optužnica protiv muškarca zbog ranjavanja tri osobe nožem

Komentari

Autor: Tanjug

11/08/2022

-

15:10

Podignuta optužnica protiv muškarca zbog ranjavanja tri osobe nožem
Podignuta optužnica protiv muškarca zbog ranjavanja tri osobe nožem - Copyright Euronews/Jovana Stanković

veličina teksta

Aa Aa

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv Gorana V. (55) zbog sumnje da je 18. maja ove godine oko 20:20 u Velikim Crljanima nakon kraće svađe nožem naneo ubodnu ranu i posekotine 38-godišnjem muškarcu, a potom nožem uboo i dve žene starosti 42 i 45 godina.

Goran V. se tereti za krivično delo teško ubistvo u pokušaju, saopštilo je Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Tužilaštvo je predložilo Višem sudu u Beogradu da mu produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu dovršio krivično delo za koje se tereti.

Prema optužnici, koja je predata sudu na potvrđivanje, Goran V. je u trenutku kritičnog događaja imao 2,5 promila alkohola u krvi, pošto je prethodno celog dana konzumirao pivo.

Nakon svađe između njega i njegovog kuma, oštećenog R.P. Goran V. je otišao u dvorište kuće R.P. i nožem ga ubo u grudi, a potom ga isekao po levoj šaci, presekavši mu tetivu.

U povratku ka svojoj kući naišao je na V.P, suprugu R.P. kojoj je takođe zadao ubod nožem u grudi, pošto ga je pitala zašto joj je povredio supruga, a potom je u trbuh ubo i svoju nevenčanu suprugu V.V.D, koja je pokušala da ga smiri.

Gorana V. uspeo je da savlada njegov drugi kum M.D. koji ga je oborio na zemlju i oduzeo mu nož.

Komentari (0)

Srbija