Aktuelno

Teretna vozila čekaju na prelazu Šid četiri sata, na Kelebiji tri

Komentari

Autor: Tanjug

13/09/2022

-

14:15

Teretna vozila čekaju na prelazu Šid četiri sata, na Kelebiji tri
Teretna vozila čekaju na prelazu Šid četiri sata, na Kelebiji tri - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Prema informacijama Uprave granične Policije na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila, dok na teretnim terminalima vozila čekaju 90 minuta na Horgošu, 120 na Batrovcima, 180 na Kelebiji i 240 na prelazu Šid.

Auto-moto savez Srbije upozorava na izmene u režimu saobraćaja zbog radova na pojedinim deonicama, pa će se tako do dana 21. septembra u periodu od 7 do 17 časova sanirati kolovoz na deonici Majdanpek - Žagubica, između mesta Laznica i Žagubica, zbog čega će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Do 12. februara 2024. saobraćaj će na deonici između Raške i Novog Pazara biti usporen zbog radova.

Za sve vreme trajanja radova, maksimalna brzina duž cele deonice biće ograničena na 50 km/h, na pojedinim mestima na 10 do 30 km/h, a na nekim će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila uz pomoć semafora.

Do 20. septembra na deonici Bački Petrovac - Institut NS "Seme" saobraćaj će biti obustavljen zbog radova na rekonstrukciji. Alternativni putni pravac je Rumenka - Zmajevo - Ravno Selo-Despotovo - Silbaš-Bački Petrovac.

Danas će do do 19 časova biti obustavljen saobraćaj na deonici Kraljevo - Ratina, u mestu Ratina, zbog sanacije kolovoza oko železničke purge. Alternativni putni pravac je preko mesta Beranovac.

Do 20. novembra izvodiće se radovi na popravci dva mosta preko reke Crnajke na deonici Miloševa - Kula - Zagrađe. Tokom trajanja radova saobraćaj će se odvijati devijacijom.

Komentari (0)

Srbija