Aktuelno

Muškarac nogom udario ženu na Adi Ciganliji pred celom plažom, MUP istražuje slučaj

Komentari

Autor: Euronews

25/06/2021

-

09:43

Muškarac nogom udario ženu na Adi Ciganliji pred celom plažom, MUP istražuje slučaj
Muškarac nogom udario ženu na Adi Ciganliji pred celom plažom, MUP istražuje slučaj - Copyright Facebook.com/MOJ BEOGRAD

veličina teksta

Aa Aa

Građane Srbije juče je potresao snimak nasilja na beogradskom kupalištu Adi Ciganiji koji se pojavio na društvenim mrežama. Na snimku se vidi kako nepoznati muškarac na punoj plaži maltretira ženu koja leži. 

Posle verbalne rasprave, muškarac je pojurio ženu, a zatim ju je udario nogom u glavu, naočigled velikog broja posetilaca na plaži. Ona je molila muškarca koji ju je udario da je ostavi na miru. 

Jedini koji su pritekli u pomoć devojci bile su dve žene, od kojih je jedna i snimila video i dva muškarca koja su istrčala iz vode.

Sceni su prisustvovali kupači na plaži, među kojima je bilo i dece. 

"Policije i spasilaca nije bilo"

Svedoci događaja opisali su za medije da su posle incidenta dva mladića koja su čula pozive upomoć istrčala iz vode i da su reagovali. 

Prema njhovim rečima, onda je je došlo do koškanja, a napadač je nestao. 

Kažu i da je pretučena žena rekla da će da tuži muškarca koji ju je napao, i da spasilaca i policije nigde nije bilo. 

Posle snimka koji je uznemirio javnost, društvenim mrežama širili su se apeli da se pomogne žrtvama nasilja i da im se pritekne u pomoć, kao i kritike onih koji su dogaaj samo posmatrali. 

Povodom incidenta MUP je izdao saopštenje u kojem je navedeno da intenzivno rade na identifikaciji i rasvetljavanju svih okolnosti u vezi sa događajem koji se desio na popularnom kupalištu.

Iz MUP-a su pozvali sve koji imaju bilo kakva saznanja o ovom događaju da se jave Policijskoj upravi za grad Beograd kako bi se što pre utvrdio identitet učesnika i nasilnik priveo pravdi.

Pozvali su i žrtvu nasilja da se javi najbližoj policijskoj stanici. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija