Aktuelno

Na granicama kamioni čekaju po tri sata, radovi na više putnih pravaca

Komentari

Autor: Tanjug

20/09/2022

-

09:29

Na granicama kamioni čekaju po tri sata, radovi na više putnih pravaca
Na granicama kamioni čekaju po tri sata, radovi na više putnih pravaca - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.45 časova, na graničnim prelazima Horgoš, Kelebija, Batrovci i Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta.

Putevi Srbije saopštili su da se danas izvode radovi na ispitivanju novih oznaka na kolovozu na državnom putu I A reda broj 2, na deonici Ub - Lajkovac, smer ka Surčinu.

Do 17 časova, izvode se radovi na redovnom održavanju razdelnog pojasa na državnom putu I A reda broj 2, na deonici Ljig - Lajkovac, smer ka Surčinu. Tokom izvođenja radova, za saobraćaj je zauzeta preticajna saobraćajna traka.

Do 25. septembra tokom svetlog dela dana, izvode se radovi na obeležavanju horizontalne signalizacije na delu državnog puta I A reda broj 3, na deonici petlja Pećinci - petlja Dobanovci, u smeru ka Beogradu.

Na lokacijama izvođenja radova za saobraćaj će se zatvarati zaustavna traka u dužini do 5km, zbog izvođenja kratkotrajnih pokretnih radova.

Do 25. septembra tokom svetlog dela dana, izvode se radovi na obeležavanju horizontalne signalizacije na delu državnog puta I A reda broj 3, na deonici petlja Dobanovci - petlja Ruma, u smeru ka Batrovcima.

Na lokacijama izvođenja radova za saobraćaj će se zatvarati zaustavna traka u dužini do 5km, zbog izvođenja kratkotrajnih pokretnih radova.

Auto-put E-763, Ub - Lajkovac, ka Surčinu - radovi na košenju putnog pojasa do 21. septembra do 15 č, u pokretu, uz zauzeće zaustavne saobraćajne trake.

Auto-put E-75, petlja Vrčin - petlja Umčari, oba smera - radovi na obeležavanju oznaka na putu do 22. septembra do 16 časova. Ka Beogradu, za saobraćaj zatvorena vozna saobraćajna traka, saobraćaj se odvija preticajnom. Ka Nišu, za saobraćaj zatvorena preticajna saobraćajna traka, saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom.

Užice - Bela Zemlja, kod Surduka - radovi do 30. septembra od 7 do 17č, za saobraćaj zatvorena leva saobraćajna traka, iz smera Užica, a saobraćaj se odvija u dve saobraćajne trake.

Bačka Palanka - Čelarevo - obustava saobraćaja zbog rekonstrukcije do 8 č. 15. novemnra. Alternativni pravci: Bačka Palanka - Gajdobra i Gajdobra - Čelarevo.

Knić - Mrčajevci - radovi na mostu preko Bresničkog potoka, do 15.oktobra uz naizmenično propuštanje vozila. Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Komentari (0)

Srbija