Aktuelno

MUP: Radi se na pronalasku napadača na radnika kineske kompanije, pojačana kontrola na planini Starica

Komentari

Autor: Euronews Srbija

25/09/2022

-

18:53

MUP: Radi se na pronalasku napadača na radnika kineske kompanije, pojačana kontrola na planini Starica
Euronews/Nataša Jovanović - Copyright Euronews/Nataša Jovanović

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno rade na identifikaciji i pronalasku nepoznatih lica koja su sinoć na planini Starica napala radnika kineske kompanije "Jinshan Construction" i oštetila bušilicu kojom je upravljao, saopštio je MUP.

"Naime, odmah pošto je u kasnim večernjim časovima radnik ove kineske kompanije policiji prijavio da je fizički napadnut od strane troje maskiranih lica dok je upravljao radnom mašinom-bušilicom, policijski službenici Policijske stanice u Majdanpeku su izašli na mesto događaja, izvršili uviđaj i konstatovali da je izgorela kabina bušilice sa komandama", navodi se u saopštenju.

O celokupnom događaju obavešteno je i Osnovno javno tužilaštvo u Negotinu, a radniku kineske kompanije "Jinshan Construction" su u Hitnoj službi konstatovane lake telesne povrede.

Navedeno je da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova preduzimaju sve neophodne mere i radnje kako bi što pre rasvetlili ovaj slučaj, a po naredbi ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina od danas će pripadnici policije pojačanom kontrolom i stalnim prisustvom nadgledati dešavanja na planini Starica i u opštini Majdanpek, dodaje se u saopštenju.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija