Aktuelno

Navijaču koji je šutnuo žandarma sedam meseci kućnog zatvora, novčana kazna i tri godine zabrane odlaska na utakmice

Komentari

Autor: Euronews Srbija

20/10/2022

-

12:43

Navijaču koji je šutnuo žandarma sedam meseci kućnog zatvora, novčana kazna i tri godine zabrane odlaska na utakmice
Navijaču koji je šutnuo žandarma sedam meseci kućnog zatvora, novčana kazna i tri godine zabrane odlaska na utakmice - Copyright Fonet/Marko Dragoslavić

veličina teksta

Aa Aa

Navijač kluba Partizan N. K. (23) priznao je u tužilaštvu navode da se 11. avgusta na tribini tokom utakmice Partizan - AEK Larnaka sukobio sa pripadnikom Žandarmerije i šutnuo mu štit, saopštilo je danas Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Kako se navodi, tužilaštvo i N. K. zaključili su sporazum o priznanju krivičnog dela nasilje na sportskim priredbama za kaznu od sedam meseci kućnog zatvora sa elektronskim nadzorom, 50.000 dinara i tri godine zabrane posećivanja svih fudbalskih i košarkaških utakmica kluba Partizan.

On do sada nije bio osuđivan.

N.K. je, kako se navodi u saopštenju, identifikovan i lišen slobode u koordiniranoj akciji Odeljenja za javni red i mir Policijske uprave za Grad Beograd i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Prema navodima krivične prijave, on je tokom fudbalske utakmice Partizan – AEK Larnaka ušao u sukob sa pripadnikom Žandarmerije u šutnuo mu štit.

Pripadnik Žandarmerije u ovom sukobu nije zadobio povrede.

 

Komentari (0)

Srbija