Aktuelno

Novi snimak nasilja uznemirio javnost – uhapšene tri osobe osumnjičene za iznudu u pokušaju, za dvojicom se još traga

Komentari

Autor: Novosti

05/07/2021

-

10:43

Novi snimak nasilja uznemirio javnost – uhapšene tri osobe osumnjičene za iznudu u pokušaju, za dvojicom se još traga
Inđija, nasilje - Copyright Printscreen YouTube/online starlight videos

veličina teksta

Aa Aa

Policija  je identifikovala sedam osoba koje su učestvovale u tuči u Inđiji i uhapsila trojicu osunjičenih za iznudu u pokušaju, razbojništvo i nasilničko ponašanje. Prethodno je snimak tuče u centru Inđije koji se pojavio na internetu uznemirio javnost.  

Uznemirujuća scena zabeležena je u petak uveče ispred lokala u centru grada. Na snimku se vidi grupa nasilnika kako udara mladića koji sve vreme nepomično leži na zemlji. 

Jedan od njih ga je šutirao, dok ga je drugi udario stolom. Na snimku se vide i prolaznici koji su samo posmatrali događaj.  

MUP se danas oglasio saopštenjem u kojem je navedeno da su pripadnici policije u Sremskoj Mitrovici i Inđiji identifikovali sedam osoba koje su učestvovale u tuči, i da su uhapsili trojicu osumnjičenih za iznudu u pokušaju, razbojništvo i nasilničko ponašanje. 

L. N. (2001) i U. P. (2001) iz Zemuna i A. L. (2003) iz Stare Pazove se terete da su, sa još dvojicom muškaraca, za kojima se intenzivno traga, u Inđiji, 3. jula, u noćnim časovima, u svoj putnički automobil “alfa romeo” uvukli 18-godišnjeg mladića i više puta ga udarili, skinuli mu odeću i spalili je, a onda mu uzeli sat i novčanik, zahtevajući da im naknadno isplati 2.000 evra. On je tom prilikom lakše povređen. 

U saopštenju piše da se sumnja da su se njih petorica prethodno u centru Inđije potukla sa više mladića, u blizini mesta u kojem se nalazio i osamnaestogodišnjak.  

U toj tuči četiri osobe su zadobile lake telesne povrede i njima je ukazana lekarska pomoć. 

Policija će protiv sedamnaestogodišnjaka i dvadesetosmogodišnjeg muškarca iz Inđije, koji su učestvovali u ovoj tuči, podneti krivične prijave za krivično delo nasilničko ponašanje, nadležnim tužilaštvima. 

Trojici uhapšenih je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici. 

Komentari (0)

Srbija