Aktuelno

Dva smrtna slučaja u Centralnom zatvoru, Uprava: Smrti nisu povezane

Komentari

Autor: Euronews Srbija

08/07/2021

-

10:05

Dva smrtna slučaja u Centralnom zatvoru, Uprava: Smrti nisu povezane
Dva smrtna slučaja u Centralnom zatvoru, Uprava: Smrti nisu povezane - Copyright Pixabay

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnik Službe za obezbeđenje i jedan pritvorenik preminuli u u Centralnom zatvoru. Iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija za Euronews Srbija navode da ova dva slučaja ni na koji način nisu povezana, a policija obavlja uviđaj.

Kako je rečeno iz Uprave, pripadnik Službe za obezbeđenje pronađen je rano jutros bez znakova života u svojoj kancelariji. Našle su ga kolege sa kojima je trebalo da krene u redovan obilazak Zavoda.

"Lekari Specijalne zatvorske bolnice su odmah reagovali i pokušali reanimaciju, rađen je EKG srca sve do dolaska Hitne pomoći koja je nastavila sa reanimacijom, ali bezuspešno", rečeno je u Upravi.

"Na sasvim drugom delu, gde su smeštena pritvorena lica, rano jutros S.Z. nije davao znakove života u svom krevetu. Odmah se krenulo sa reanimacijom, pozvana je Hitna pomoć koja je brzo stigla i nastavila reanimaciju, ali je bilo bezuspešno", dodaju iz Uprave.

Policija obavlja uviđaj, a obavešteno je nadležno tužilaštvo.

U Upravi naglašavaju da ova dva slučaja ni na koji način nisu povezana. Pretpostavlja se da je u oba slučaja reč o infarktu ili moždanom udaru.

Komentari (0)

Srbija