Aktuelno

Akcija policije: Uhapšena dvojica osumnjičenih za ubistvo na pumpi u Rušnju (VIDEO)

Komentari

Autor: Tanjug

11/03/2023

-

18:37

Akcija policije: Uhapšena dvojica osumnjičenih za ubistvo na pumpi u Rušnju (VIDEO)
Akcija policije: Uhapšena dvojica osumnjičenih za ubistvo na pumpi u Rušnju (VIDEO) - Copyright mup.gov.rs

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnici  Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su S.Z. (1995) i L.V. (1997) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo, saopšteno je danas iz MUP-a.

Oni se sumnjiče da su 9. marta ove godine u jednom ugostiteljskom objektu u sklopu benzinske pumpe u Rušnju, ispalili više hitaca u pedesetčetvorogodišnjeg muškarca koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta. 

Osumnjičenima će biti određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu .

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić čestitao je policijskim službenicima na brzom i efikasnom rasvetljavanju ovog ubistva, navodi se u saopštenju MUP-a.

"Nastavljamo nepokolebljivu borbu protiv svih vidova kriminala. Svako ko se bavi nečašću i kriminalom mora da zna da pred srpskom policijom neće biti zaštićen, da su srpski policajci obučeni i spremni da u najkraćem roku počinioce krivičnih dela privedu pravdi.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija