Aktuelno

Tri osobe povređene u direktnom sudaru autobusa i automobila u čačanskom naselju Mojsinje

Komentari

Autor: Tanjug, RTS, Euronews Srbija

25/03/2023

-

22:45

Tri osobe povređene u direktnom sudaru autobusa i automobila u čačanskom naselju Mojsinje
Tanjug/Miloš Milivojević - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

veličina teksta

Aa Aa

Tri osobe su povređene od kojih dvoje teško, večeras oko 21.30 časova u saobraćajne nezgode kod Molove pumpe u čačanskom naselju Mojsinje u direktnom sudaru autobusa i automobila, javlja dopisnik Tanjuga. 

Autobus "Gaga tursa" preticao je drugi autobus, kada mu je u susret naišao auto marke "fijat" kraljevačkih registarski oznaka i došlo je do direktnog sudara. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Dvadesetdvogodišnja devojka je u teškom opštem stanju, sa povredom glave i grudnog koša, a u teškom stanju je i 61-godišnji muškarac koji je zadobio povredu grudnog koša i prelom ekstremiteta, javlja RTS.

Povređena je i pedesetogodišnja žena – ona ima stabilne vitalne parametre, ali je zadobila povredu grudnog koša i potkolenice. Svi se nalaze na intenzivnoj nezi.

Inače, deonica magistralnog puta Čačak- Kraljevo, koja prolazi kroz Mojsinje poznata je kao crna tačka tog puta zbog čestih saobraćajnih nezgoda, koje se neretko završavaju tragičnim ishodom.

Putevi Srbije saopštili su večeras da se na Ibarskoj magistrali u mestu Mojsinje kod Čačka zbog saobraćajne nezgode saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Putevi Srbije mole učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Savetuje se svim učesnicima u saobraćaju da, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Kako je navedeno u saopštenju, javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija