Aktuelno

Veliki broj roditelja ispred škole na Vračaru, policija im predaje decu: Teške scene nakon pucnjave u osnovnoj školi

Komentari

Autor: Euronews Srbija

03/05/2023

-

10:22

Euronews

veličina teksta

Aa Aa

U Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar na Vračaru, gde se jutros dogodila pucnjava kada je učenik otvorio vatru iz pištolja, učenici koji su bili u školi u trenutku pucanjave zaključani sa učiteljicama i nastavnicima u učionicama. Po njih dolaze roditelji, bake, deke koje ih preuzimaju od policije ispred škole.

Učenik sedmog razreda Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u Beogradu pucao je danas na obezbeđenje i učenike škole iz pištolja, rečeno je za Euronews Srbija u MUP-u Srbije. Policiji je prijavljena pucnjava jutros u 8.40, a u pucnjavi ima povređenih. 

Euronews/Maja Popović

 

Kako javlja reporter Euronews Srbija sa terena veliki broj roditelja okupio se ispred škole. Čekaju decu. Neki od njih su uspeli da se telefonom čuju sa njima, neki nisu, što izaziva dodatnu zabrinutost.

Euronews

 

Roditelji ne mogu da preuzmu decu čim stignu isprad škole. Policija pušta jedno po jedno odeljenje kako se ne bi stvarala gužva.

Euronews/Majda Šovljanski

 

"Policija je uputila sve raspoložive patrole, odmah izašla na teren i uhapsila osumnjičenog maloletnika, učenika sedmog razreda, koji je, kako se sumnja, iz očevog pištolja ispalio više hitaca u pravcu učenika i obezbeđenja ove škole", saopštio je MUP. 

 

Komentari (0)

Srbija