Aktuelno

U Pančevu pronađena tri beživotna tela: Sumnja se da je ruski državljanin ubio suprugu i dete, pa izvršio samoubistvo

Komentari

Autor: Euronews Srbija

06/06/2023

-

09:52

U Pančevu pronađena tri beživotna tela: Sumnja se da je ruski državljanin ubio suprugu i dete, pa izvršio samoubistvo
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

U Pančevu su sinoć oko ponoći pronađema tri beživotna tela u ulici Oslobođenja, a kako se sumnja reč je o ubistvu i samoubistvu.

Više javno tužilaštvo u Pančevu saopštilo je da su obavešteni da je 5. juna oko 23.30 časova u stanu pronađena tela dva lica muškog pola G.A.V. (51) i G.A.A. (9) i lica ženskog pola G.O.B. (50). 

Navode i da je reč o ruskim državljanima, a sumnja se da je muškarac ubio godinu dana mlađu suprugu i dete rođeno 2014. godine, a nakon toga izvršio samoubistvo. 

Tužilaštvo je naredilo obdukciju. Naložena je i analiza tkiva tela na prisustvo opojnih droga, alkohola i lekova na bazi sedativa, a prikupljaju se i drugi dokazi potrebni radi utvrđivanja svih okolnosti događaja, saopšteno je iz tog tužilaštva.

Tužilaštvo je obavešteno da su 5. juna oko 23.30 časova u stanu pronađena tela dva lica muškog pola G.A.V. (51) i G.A.A. (9) i lica ženskog pola G.O.B. (50). Kako je ranije saopšteno, najverovatnije je reč o dvostrukom ubistvu i samoubistvu.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org.

 

Komentari (0)

Srbija