Aktuelno

Gašić položio kamen temeljac za novi objekat Sektora za vanredne situacije

Komentari

Autor: Euronews Srbija

17/09/2023

-

10:43

Gašić položio kamen temeljac za novi objekat Sektora za vanredne situacije
Gašić položio kamen temeljac za novi objekat Sektora za vanredne situacije - Copyright mup.gov.rs

veličina teksta

Aa Aa

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić položio je kamen temeljac za izgradnju novog objekta Sektora za vanredne situacije koji danas obeležava svoju slavu Presveta Bogorodica Neopalima Kupina, zaštitnica vatrogasaca-spasilaca, navodi se u saopštenju MUP-a.

Gašić je svim pripadnicima Sektora za vanredne situacije čestitao njihov dan i Slavu i poručio da će Ministarstvo nastaviti da ulaže u jačanje kapaciteta Sektora.

mup.gov.rs

 

Kako se dodaje u saopštenju policije, izgradnja ovog objekta koji će se nalaziti u Ulici Đorđa Stanojevića u Novom Beogradu, deo je značajnih ulaganja u unapređenje uslova rada pripadnika Sektora za vanredne situacije koje Ministarstvo unutrašnjih poslova sprovodi uz podršku predsednika Aleksandra Vučića i Vlade Republike Srbije.

mup.gov.rs

 

Polaganju kamena temeljca za izgradnju objekta u kom će biti sedište Sektora za vanredne situacije prisustvovao je, pored vršioca dužnosti pomoćnika ministra, načelnika Sektora za vanredne situacije Luke Čaušića, veliki broj aktivnih, kao i penzionisanih pripadnika ovog sektora.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija