Društvo

Policija u Sremskoj Mitrovici zaplenila džakove sa više od 20 kilograma sirove marihuane, uhapšen osumnjičeni

Komentari

Autor: Tanjug

29/09/2023

-

13:34

Policija u Sremskoj Mitrovici zaplenila džakove sa više od 20 kilograma sirove marihuane, uhapšen osumnjičeni
Policija u Sremskoj Mitrovici zaplenila džakove sa više od 20 kilograma sirove marihuane, uhapšen osumnjičeni - Copyright Tanjug/MUP Srbije/PU Bor

veličina teksta

Aa Aa

Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je I. M. (44), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga., saopštio je MUP.

U automobilu "pežo" koji je bio parkiran u dvorištu njegove kuće, policija je pronašla i zaplenila sedam džakova sa 21,9 kilograma sirove biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, a na tavanu pomoćne prostorije 50 grama suve biljne materije za koju se sumnja da je marihuana. 

Takođe, u visokom šiblju pored jedne njive, pronađeno je 16 biljaka visine oko dva metra za koje se sumnja da je zasad indijske konoplje koji je uzgajao osumnjičeni, saopštava MUP.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, I. M. je određeno zadržavanje do 48 časova u kom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu, saopštila je Policijska uprava Sremska Mitrovica. 

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija