Društvo

Đorđević razgovarao sa sindikatima Pošta Srbije: Iniciran sastanak sa predstavnicima Vlade za sutra ujutro

Komentari

Autor: Euronews Srbija

08/11/2023

-

23:26

Đorđević razgovarao sa sindikatima Pošta Srbije: Iniciran sastanak sa predstavnicima Vlade za sutra ujutro
Đorđević razgovarao sa sindikatima Pošta Srbije: Iniciran sastanak sa predstavnicima Vlade za sutra ujutro - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Rukovodstvo Pošta Srbije sastalo se večeras sa predstavnicima tri sindikata kako bi razgovarali o načinima da se što pre vrati redovan režim rada i poslovanja u tom preduzeću u kojem dve nedelje traje obustava rada.

Dogovoreno da se večeras pošalje pismo resornom ministarstvu i inicira za sutra ujutru sastanak sa predstavnicima Vlade Srbije, resornog ministra za informisanje i telekomunikacije sa delegiranim predstavnicima radnika u obustavi, na kome bi prisustvovali predstavnici sindikata i predstavnici poslovodstva.

Direktor Pošta Srbije Zoran Đorđević je još jednom pozvao zaposlene da se vrate svojim redovnim poslovima i time omoguće normalno funkcionisanje Pošte.

Sastanak je održan na predlog Nadzornog odbora Pošte Srbije. 

Na sastanku su bili direktor Zoran Đorđević, članovi Nadzornog odbora i izvršni direktori Miloš Đurić, Saša Trandafilović, Nebojša Marković i Dragan Đorđević, sa predstavnicima Sindikata Radnik, Sindikata PTT Srbije i Sindikata JP PTT saobraćaja Srbije - Nezavisnost.

Na sastanku, kojem su prisustvovali i direktori funkcija bezbednosti, kadrova i unutrašnje kontrole, čuli su se predlozi kako i na koji način da se prevaziđe aktuelna situacija kako bi se što pre povratio redovan režim rada i poslovanja, navodi se u saopštenju Pošta Srbije.

 
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija