Društvo

Kamioni na Batrovcima čekaju osam, na Horgošu šest sati, Putevi Srbije: Oprez zbog magle

Komentari

Autor: Tanjug

24/11/2023

-

07:35

Kamioni na Batrovcima čekaju osam, na Horgošu šest sati, Putevi Srbije: Oprez zbog magle
Kamioni na Batrovcima čekaju osam, na Horgošu šest sati, Putevi Srbije: Oprez zbog magle - Copyright Tanjug/Zoran Žestić

veličina teksta

Aa Aa

Prema informacijama granične policije od 5.30 časova, na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja, ali se kamioni na prelazu Batrovci, na izlazu iz Srbije, zadržavaju osam sati, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na prelazu Horgoš, na izlazu iz Srbije, teretna vozila čekaju šest sati, na Kelebiji tri sata, a na prelazu Sremska Rača, takođe na izlazu, zadržavanje za teretnjake je jedan sat.

Na auto-putu E-80, kod petlje Malča - petlja Bela Palanka, zbog pojave magle vidljivost je jutros smanjena na 70 metara, kao i na deonici Bela Palanka - Pirot, gde je vidljivost mestimično smanjena na 100 metara, saopštili su Putevi Srbije.

Moguća je pojava magle i na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Putevi Srbije savetuju maksimalan oprez pri vožnji, jer, zbog mogućih niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima, postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura, kao i na putnim objektima.

Komentari (0)

Srbija