Društvo

Samohrani otac iz Sopota nestao je pre mesec dana - krenuo je za Beograd i od tada mu se gubi svaki trag

Komentari

Autor: Blic

29/07/2021

-

18:48

Samohrani otac iz Sopota nestao je pre mesec dana - krenuo je za Beograd i od tada mu se gubi svaki trag
Samohrani otac iz Sopota nestao je pre mesec dana - krenuo je za Beograd i od tada mu se gubi svaki trag - Copyright Gradska opština Sopot

veličina teksta

Aa Aa

Aleksandar Đorđević, 44-godišnji samohrani otac dva sina iz Sopota, nestao je pre mesec dana. Poslednji put je viđen na autobuskoj stanici 2. jula kada je pošao u Beograd na redovnu lekarsku kontrolu, posle čega mu se gubi svaki trag.

Porodica je odmah nakon Aleksandrovog nestanka obavestila policiju i njegov telefon je bio lociran, ali na terenu nije pornađen ni telefon ni Đorđević.

Njegova sestra, Maja Đorđević rekla je za "Blic" da je samohrani otac patio od depresije jer je pre samo šest meseci ostao bez supruge.

"Aleksandar je rođen u naselju Popović koje pripada opštini Sopot. Tu je i živeo sa porodicom. Trideset godina je radio u kuhinji na Vojnomedicinskoj akademiji. Sve je bilo dobro dok pre šest meseci njegova supruga nije iznenada preminula zbog bolesti srca. Aleksandar se tada lečio od depresije", istakla je za poral Maja Đorđević.

Nestanak je najteže pao, kako sestra isiče, Đorđevićevim sinovima koji imaju 14, odnosno 19 godina.

"Dečaci su očajni. Stariji sve to drži u sebi, ali obojica su borci. Trenutno žive sa devedesetogodišnjom bakom. Mlađi sa mojim suprugom radi na gradilištu, kako bi zaradio nešto novca", ispirčala je Maja Đorđević.

Podsetimo, Aleksandar je 2. jula, oko šest sati ujutru, kolima krenuo do autobuskog stajališta Drumine u Sopotu, gde je poslednji put viđen kako čeka autobus. U prvi autobus koji ide ka Beogradu nije ušao, ali je ostao na istom stajalištu sve do 06.30 časova. Nakon toga izgubio mu se svaki trag.

U trenutku nestanka, samohrani otac je na sebi imao tamnu majicu, farmerke i bordo patike. Visok je oko 180 centimetara, a težak oko 75 kilograma.

Video snimci iz jednog autobusa su preuzeti i nijedan novi trag o muškarcu nije otkriven.

"Predložila sam im da preuzmemo listu poziva sa njegovog telefona, ali na to i dalje čekam, iako su mi rekli da će biti spremno u ponedeljak 12. jula", naglašava sestra.

Ona poziva građane da se, ako vide Aleksandra Đorđevića, jave policiji ili njoj na telefon 064/170-34-65.

Komentari (0)

Srbija