Društvo

Pojačan saobraćaj, autobusi na graničnom prelazu Preševo na izlazu čekaju dva sata

Komentari

Autor: Tanjug

30/12/2023

-

08:46

Pojačan saobraćaj, autobusi na graničnom prelazu Preševo na izlazu čekaju dva sata
Pojačan saobraćaj, autobusi na graničnom prelazu Preševo na izlazu čekaju dva sata - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Saobraćaj će danas biti pojačan zbog predstojećih praznika, a uslovi za vožnju su dobri, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS). 

Kolovozi su uglavnom suvi, a prohodnost puteva dobra ka Kopaoniku, Zlatiboru, Divčibarama, Tari, Staroj Planini, ali je saobraćaj i na njima pojačan, pa je potreban  oprez u vožnji.Slično je i na pravcima ka banjama, jezerima i drugim turističkim mestima. 

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije Srbije, na graničnom prelazu Preševo, na izlazu iz zemlje, autobusi čekaju dva sata.

Teretna vozila na Batrovcima, na izlazu, čekaju četiri sata.Granični prelaz Bajmok – Bačalmaš radiće u vremenu 07-24 časa svakog vikenda (petak, subota i nedelja), do 14. januara 2024. godine.Granični prelaz Rastina – Bačsentđerđ radiće u vremenu 07-24 časa, od 05. do 07. januara 2024. godine.

Granični prelaz Bački Vinogradi – Ašothalom radiće u vremenu 07-22 časa, svakog vikenda (petak, subota i nedelja), do 16.  januara 2024. godine. Granični prelaz Horgoš-2 radiće do 31. janaura 2024. od 00-24 časa.

 

Komentari (0)

Srbija