Društvo

Državni sekretar Pejović uručio paketiće deci iz hraniteljskih porodica

Komentari

Autor: Tanjug

14/01/2024

-

17:17

Državni sekretar Pejović uručio paketiće deci iz hraniteljskih porodica
Državni sekretar Pejović uručio paketiće deci iz hraniteljskih porodica - Copyright Tanjug/Ministarstvo za brigu o porodici/Dejan Urošević

veličina teksta

Aa Aa

Povodom Pravoslavne nove godine, državni sekretar u Ministarstvu za brigu o porodici i demografiju Radoš Pejović podelio je danas novogodišnje paketiće deci iz hraniteljskih porodica u Centru za porodični smeštaj i usvojenje u Kragujevcu.

Kako je saopštilo to Ministarstvo, državni sekretar je deci i hraniteljima čestitao novogodišnje i božićne praznike i istakao da mu je zadovoljstvo što je imao priliku da deci ulepša praznične dane. 

Pejović je naglasio da je biti hranitelj human i odgovoran poziv i zahvalio svima koji su se odlučili da ulepšaju život deci bez roditeljskog staranja.

"Republika Srbija i Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju nastaviće i u narednom periodu da pružaju potpunu podršku hraniteljstvu, kako bi ova deca bila zaštićena i imala porodični dom, jer to je ono što svako dete treba i mora da ima“, poručio je Pejović.

Direktorka Centra za porodični smeštaj i usvojenje Ana Miletić Vučković zahvalila je Ministarstvu za brigu o porodici i demografiju na paketićima, koji su, kako je istakla, mnogo obradovali mališane.
Član Privremenog organa Grada Kragujevca Predrag Stevović zahvalio je državi i resornom ministarstvu na sreći koju su danas pružili ovoj deci.
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija