Društvo

Gužve na graničnim prelazima za teretni saobraćaj: Kolona kamiona na auto-putu zbog zadržavanja na prelazu Gradina

Komentari

Autor: Tanjug

06/02/2024

-

07:32

Gužve na graničnim prelazima za teretni saobraćaj: Kolona kamiona na auto-putu zbog zadržavanja na prelazu Gradina
Gužve na graničnim prelazima za teretni saobraćaj: Kolona kamiona na auto-putu zbog zadržavanja na prelazu Gradina - Copyright Euronews Srbija

veličina teksta

Aa Aa

Na autoputevima, kao i na glavnim državnim putevima vozače očekuje dobra prohodnost, a povoljne vremenske prilike donose i suve kolovoze i dobru vidljivost, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS). 

Prema poslednjim informacijama, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila. Prema informacijama Uprave granične policije Srbije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja.

Teretna vozila na Horgošu, Bezdanu, Batrovcima i Gradini, na izlazu iz zemlje, zadržavaju se četiri sata, na graničnom prelazu Šid tri, a na Kelebiji dva sata.

IZ JP "Putevi Srbija" kažu da je na auto-putu E-80, zbog zadržavanja teretnih motornih vozila na graničnom prelazu (GP) Gradina, formirana je kolona kamiona u smeru ka graničnom prelazu Gradina.

Na naplatnoj stanici Dimitrovgrad trenutno je na snazi obustava saobraćaja za teretna motorna vozila, uz povremena propuštanja, navedeno je u saopštenju.



Komentari (0)

Srbija