Društvo

Izmene u saobraćaju zbog radova: Koji delovi puta će danas biti zatvoreni?

Komentari

Autor: Tanjug

09/02/2024

-

09:47

Izmene u saobraćaju zbog radova: Koji delovi puta će danas biti zatvoreni?
Izmene u saobraćaju zbog radova: Koji delovi puta će danas biti zatvoreni? - Copyright Tanjug/Nenad Mihajlović

veličina teksta

Aa Aa

Na auto-putu E-75, petlja Beograd - petlja Novi Banovci, smer ka Novom Sadu, danas od 8 do 16 časova izvode se radovi na mašinskom čišćenju ivičnih traka, saopštilo je Javno preduzeće Putevi Srbije.

U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, petlja Batajnica - petlja Novi Sad Centar, smer ka Horgošu, izvode se radovi na postavljanju optičkih kablova do 18. marta, od 7 do 17 časova.

Radovi se izvode u pokretu, uz zauzeće zaustavne saobraćajne trake u zoni radova. Na putu Bor - Vražogrnac u toku su radovi na rehabilitaciji puta, do 30. juna, od 7 do 17 časova, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na putu Svilajnac - Medveđa izvode se radovi na rehabilitaciji, do 01. jula, uz naizmenično propuštanje vozila, regulisano semaforima.

Na putu Aleksinac - Katun u toku su radovi na rušenju starog i izgradnji novog mosta preko Glogovačkog potoka, do 15. maja, uz naizmenično propuštanje vozila preko devijacije.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija