Društvo

Teretna vozila na Batrovcima se zadržavaju 10, na Horgošu sedam sati

Komentari

Autor: Tanjug

22/03/2024

-

07:20

Teretna vozila na Batrovcima se zadržavaju 10, na Horgošu sedam sati
Teretna vozila na Batrovcima se zadržavaju 10, na Horgošu sedam sati - Copyright Euronews Srbija

veličina teksta

Aa Aa

Prema informacijama Uprave granične policije Srbije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Teretna vozila na Batrovcima, na izlazu iz zemlje, zadržavaju se 10 sati, na Horgošu sedam, na Kelebiji četiri, a na graničnom prelazu Bezdan tri sata.

Na graničnom prelazu Sremska Rača zadržavanje za teretna vozila je dva, a na Gradini sat vremena. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP Putevi Srbije, na naplatnim stanicama na auto-putevima nema zadržavanja vozila.

Izmene u saobraćaju na pojedinim deonicama puteva zbog radova

Na auto-putu E-75, petlja Subotica Jug - petlja Žednik, ka Beogradu danas od 7 do 16 časova izvode se radovi na ispitivanju kolovozne konstrukcije, a za saobraćaj je zatvorena preticajna i deo vozne saobraćajne trake, saopštilo je JP Putevi Srbije.

Na putu Kokin Brod - Pribojska banja, most Vraneša u toku su radovi na izradi asfaltnih dilatacija, do 25. marta, uz naizmenično propuštanje vozila.U Ulici majora Zorana Radosavljevića, ka centru Batajnice, do 18. avgusta izvode se radovi na sanaciji kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na putu Zrenjanin - Srpska Crnja u toku su radovi na redovnom održavanju, do 30. marta, od 8 do 16 časova, uz naizmenično propuštanje vozila. Na putu Đurinci - Vlaška izvode se radovi na rehabilitaciji puta do 01. jula, uz naizmenično propuštanje vozila.

Moguća magla na putevima, potreban oprez u vožnji

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina i klisura, kao i na putnim objektima preko reka, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije.

Na području Zaječara učestali su sitni odroni, duž nestabilnih kamenih kosina, u klisurama, usecima i zasecima, pa se savetuje oprezna vožnja i poštovanje saobraćajne signalizacije.

Zabrana za šlepere i kamione sa prikolicom na snazi je na sledećim putnim pravcima:

II A-210 Jošanička Banja - Kopaonik

II A-210 Kopaonik - Rudnica i

II A-211 Kopaonik - Jaram.

JP Putevi Srbije apeluje na vozače da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i da budu maksimalno oprezni u vožnji.

 

Komentari (0)

Srbija