Društvo

Najnoviji korona presek: Skok broja novozaraženih u odnosu na prethodni dan, 11 preminulih

Komentari

Autor: Euronews/Tanjug

24/05/2021

-

15:05

Najnoviji korona presek: Skok broja novozaraženih u odnosu na prethodni dan, 11 preminulih
Najnoviji korona presek: Skok broja novozaraženih u odnosu na prethodni dan, 11 preminulih - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

veličina teksta

Aa Aa

U poslednja 24 sata koronavirus je potvrđen kod 376 osoba, a istovremeno je od posledica ove bolesti preminulo 11 pacijenata. 

Testirano je 9.298 osoba. Na respiratoru se nalazi 68 pacijenata.

Brnabić: Vakcine koje se koriste u Srbiji će priznati svi

Predsedica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je sinoć da Srbija ima odlične rezultate, ne samo na polju vakcinacije već i u ekonomiji, da je primer za mnoge, čak i kada je reč o digitalnim pasošima koje će, kako je ocenila, kao i sve vakcine kojima su gradajani Srbije vakcinisani, priznavati svi.

Tanjug/Sava Radovanović

 

"Verujem da će i Sinofram vakcina brti prihvacena u EU, kao što su je prihvatile i Grčka i Mađarska, takođe i Španija, pregovaramo sa Izraelom, oni su rekli da će priznavati samo one koji su oni priznali", rekla je Brnabić gostujući na TV Pink i naglasila da je uverena da će EU priznati sve vakcine.

Brojke juče u padu 

Tokom jučerašnjem  na korona virus u našoj zemlji je testirano 6.848 osoba, od kojih je pozitivno 266. Nažalost 11 osoba preminulo. Na respiratorima je 66 osoba. 

E-Stock/Dušan Milenković

 

U Beogradu, koji je uvek bio najkritičniji, beleži se oko 60 novozaraženih. U Nišu je 20, a Jagodini 14 novozaraženih, dok su ostali gradovi juče beležili jedoncifren broj novozaraženih.

 

Komentari (0)

Srbija