Društvo

Radovi na putevima širom Srbije, na ovim mestima je izmenjen režim saobraćaja

Komentari

Autor: Tanjug

20/09/2021

-

10:18

Radovi na putevima širom Srbije, na ovim mestima je izmenjen režim saobraćaja
Radovi na putevima širom Srbije, na ovim mestima je izmenjen režim saobraćaja - Copyright Rina

veličina teksta

Aa Aa

Izmenjen režim saobraćaja od 20. do 24. septembra na autoputu u zoni petlje Smederevo i petlje Požerevac, u smeru od ka Nišu, zbog radova na obnovi kolovoza, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".


Saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom suprotnog smera i preticajnom trakom u smeru od Beograda ka Nišu, sa obezbeđenim izlivima i ulivima na petljama.

Saopšteno je da će u smeru ka Beogradu za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Saobraćaj je do 15. novembra preusmeren na lokalni put na delu ukrštanja državnog puta sa Autoputem na deonici od Preljine do Požege zbog rekonstrukcije puta i nadvožnjaka.


Putevi Srbije saopštavaju da će se do 15. oktobra u periodu od 7 do 17 časova, saobraćaj na deonici Golo Brdo - HE Ðerdap odvijati jednom saobraćajnom trakom uz naizmenično propuštanje vozila.

Radovi u zaštitnom i putnom pojasu na Autoputu od petlje Dobanovci do petlje Bratovci obavljaju se do 30. septembra u toku svetlog dela dana, u oba smera i pomeraju se sukcesivno po lokacijama.

Za saobraćaj u zoni radova zatvorena je zaustavna traka u dužini od 200 metara, a saobraćaj se odvija voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Radovi i kod Pirota

Takođe, iz Puteva javljaju da se na deonici od Pirota do Kitke da 24. septembra obustavljen saobraćaj zbog asfaltiranja kolovoza, osim za vozila hitne pomoći i vozla Sektora za vanredne intervencije.


Saobraćaj na autoputu u oba smera na deonici Lajkovac-Ljig odvija se preticajnim i voznim saobraćajnim trakama od 7 do 15 časova, dok su zaustavne saobraćajne trake zauzete zbog košenja putnog pojasa.

Isto tako, kažu iz Puteva Srbije, zbog košenja putnog pojasa autoputa na deonici Obrenovac - Ub, u oba smera od 7 do 15 časova, za saobraćaj su zauzete zaustavne, dok se saobraćaj se odvija preticajnim i voznim trakama.

Komentari (0)

Srbija