Društvo

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije obišao remontni zavod Čačak

Komentari

Autor: Tanjug

01/11/2021

-

20:32

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije obišao remontni zavod Čačak
Načelnik Generalštaba Vojske Srbije obišao remontni zavod Čačak - Copyright Vojska Srbije/ vs.rs

veličina teksta

Aa Aa

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović obišao je danas sa saradnicima Tehnički remontni zavod "Čačak".

General Mojsilović je tom prilikom sagledao organizaciju rada, kapacitete za remont i opravku vozila guseničara, kao i dostignuti stepen investicionih radova na proširenju kapaciteta ove vojne ustanove u sastavu Kopnene vojske, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Tokom obilaska, načelniku Generalštaba je referisano o stanju i funkcionalnim sposobnostima ove ustanove i merama koje se preduzimaju za dalje unapređenje kapaciteta za generalni remont, reviziju, modifikaciju i parcijalnu opravku sredstava borbene tehnike.

Ističući značaj Tehničkog remontnog zavoda "Čačak" za uspešnu realizaciju zadataka Vojske Srbije, general Mojsilović je odao priznanje pripadnicima ustanove za unapređenje tehnološkog procesa i kapaciteta za održavanje i snažan doprinos modernizaciji naoružanja i vojne opreme Vojske Srbije.

Obilasku su prisustvovali pomoćnik ministra odbrane za materijalne resurse Nenad Miloradović, komandant Kopnene vojske, general-potpukovnik Milosav Simović i načelnik Uprave za logistiku (J-4) Generalštaba Vojske Srbije, brigadni general Srđan Petković, dodaje se u saopštenju.

Komentari (0)

Srbija