Društvo

Izmene u javnom prevozu do 8. novembra zbog radova na Starom savskom mostu

Komentari

Autor: Tanjug

05/11/2021

-

07:49

Izmene u javnom prevozu do 8. novembra zbog radova na Starom savskom mostu
Izmene u javnom prevozu do 8. novembra zbog radova na Starom savskom mostu - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Zbog radova na redovnom održavanju na Starom savskom mostu tokom vikenda doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Tokom radova, koji će se izvoditi bez saobraćaja večeras od 22 sata do 8. novembra do četiri sata, ukidaju se tramvajske linije 7, 9, 11L i 12.

Kako se navodi na sajtu gradskog Sekretarijata za javni prevoz, uspostavlja se privremena tramvajska linija 7L koja će u oba smera saobraćati na relaciji Ustanička-Pristanište.

Takođe, uspostavlja se privremena tramvajska linija 9L koja će u oba smera saobraćati na relaciji Omladinski stadion- Banjica, dok će tramvajska linija broj 13 biti pojačana.

Uspostavlja se privremena autobuska linija 7A na relaciji Blok 45-TC "Ušće", a vozila na toj liniji će saobraćati trasom Blok 45-Dr Ivana Ribara-Jurija Gagarina-Antifašističke borbe-Bulevar Milutina Milankovića-Milentija Popovića-Ušće-TC "Ušće".

Vozila sa linija 78, 83 i E1 će u smeru ka Trgu Slavija ići saobraćajnicama Bulevar Mihajla Pupina, Brankov most, Brankova, Crnogorska, Karađorđeva i dalje redovnom trasom, a u smeru ka Zemunu saobraćajnicama Karađorđeva, Crnogorska, Brankova, Brankov most, Bulevar Mihajla Pupina i dalje redovnom trasom.

Tokom izvođenja radova uspostavlja se privremeno stajalište u ulici Brankova (na silaznoj rampi sa Brankovog mosta) u smeru ka Savskom trgu.

Takođe, uspostavlja se i privremeno stajalište "Ekonomski fakultet" (oba smera) u visini parking garaže u smeru ka Brankovom mostu, odnosno 30 metara ispred raskrsnice sa ulicom Zemunski put (u visini parka) u smeru ka Savskom trgu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija