Društvo

Doček Nove godine u Beogradu na vodi uz vatromet, laser šou i koncert najpopularnijih domaćih muzičara

Komentari

Autor: Tanjug

11/12/2021

-

12:47

Doček Nove godine u Beogradu na vodi uz vatromet, laser šou i koncert najpopularnijih domaćih muzičara
Zorana Burlić - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Beograd na vodi pokloniće Beograđanima spektakularan doček Nove godine, sa audio-vizuelnim spektaklom sa Kule Beograd i vatrometom, kao i nastupima Angeline, Cobija, Saše Kovačevića i Gorana Bregovića na Sava promenadi, najavila je direktorka "Belgrade Waterfront" Zorana Burlić.


"Bliže nam se novogodišnji praznici i svi se tome radujemo. U Beogradu na vodi spremili smo pravi spektakl, nešto senzacionalno, neviđeno u ovim krajevima, što imaju samo velike svetske metropole", rekla je Burlić za Tanjug.

Beograđani i posetioci prestonice Srbije moći će da 31. decembra uživaju u šou koji počinje dva minuta pre ponoći i sastoji se od osmominutnog vatrometa isprepletenog sa laserskih zracima i svetlosnim efektima na Kuli Beograd, koji prati za ovu priliku komponovana muzika inspirisanom našom tradicijom.

Osim sa Kule Beograd, vatromet će se u ponoć vinuti i sa obale reke.

"Nadam se da će ovim performansom Beograd na veličanstven način ući u 2022. godinu. Šou je potpuno besplatan. Pozivam sve naše sugrađane da dođu i uživaju u ovom spektaklu", rekla je Burlić.

Novogodišnji muzički program Beograda na vodi počinje 31. decembra na bini na Sava promenadi od 21:00 kada će nastupiti pop pevačica Angelina, reper Cobi i pop pevač Saša Kovačević.

Na Sava promenadi od 23.00 počinje koncert legendarnog muzičara Gorana Bregovića kome će se pridružiti nekadašnji pevač Bijelog dugmeta Mladen Vojičić Tifa.

"Sve je potpuno besplatno i nadam se da će naši građani doći u što većem broju i da ćemo zajedno dočekati i ući u 2022. godinu", rekla je Burlić.

Iz Beograda na vodi je najavljeno da će se doček Nove godine odvijati uz poštovanje svih protivepidemijskih mera, dok će kovid redari voditi računa da se svi prisutni pridržavaju propisa kojima se sprečava širenje kovida.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija