Društvo

Doček Nove godine na Sava Promenadi uz Gorana Bregovića, Vesić najavljuje proslavu na 25 lokacija u prestonici

Komentari

Autor: Euronews Srbija

25/11/2021

-

09:36

Doček Nove godine na Sava Promenadi uz Gorana Bregovića, Vesić najavljuje proslavu na 25 lokacija u prestonici
Beoinfo - Copyright Beoinfo

veličina teksta

Aa Aa

Osim već najavljenog koncerta ispred Doma Narodne skupštine, doček Nove 2022. biće organizovan i na Sava Promenadi gde će okupljene zabavljati Goran Bregović, najavio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Vesic (@vesicg)

 

"Iste večeri na Sava Promenadi grad Beograd u saradnji sa kompanijom Beograd na vodi organizuje koncert za one koji vole Gorana Bregovića. Na prostoru između Starog savskog mosta i zgrade Rezidens osim Bregovića nastupiće Mladen Vojičić Tifa, Saša Kovačević, Angelina i Cobi. Posetioci će prisustvovati laserskom spektaklu i vatrometu", objavio je na društvenoj mreži Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda.

Prema njegovim rečima, narednih dana će biti objavljeno i ko će da nastupi na koncertima 29. i 30. decembra, a koji će biti namenjeni mlađoj populaciji.

"Narednih dana objavićemo i program Dečije Nove godine koja će biti održana na 25 lokacija u Beogradu u svih 17 beogradskih opština. Beograd pobeđuje!", poručio je Vesić.

Prethodno je najavljeno da će na dočeku Nove godine u Beogradu na platou ispred Narodne skupštine Srbije nastupiti pevačice Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jovanović.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija