Društvo

Doček Nove godine u Beogradu uz Jelenu Karleušu, Mariju Šerifović i Saru Jo

Komentari

Autor: Tanjug

10/11/2021

-

18:01

Doček Nove godine u Beogradu uz Jelenu Karleušu, Mariju Šerifović i Saru Jo
Sara Jovanović, Jelena Karleuša i Marija Šerifović - Copyright Tanjug/Predrag Mitić

veličina teksta

Aa Aa

Na dočeku Nove godine u Beogradu na platou ispred Narodne skupštine Srbije nastupiće pevačice Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jovanović, najavljeno je danas na konferenciji za novinare u Skupštini grada Beograda.

Tri pevačice su tokom konferencije u Starom dvoru sa zamenikom gradonačelnika Beograda Goranom Vesićem, potpisale ugovor o donaciji, po kome će 31. decembra u okviru gradske manifestacije "Beogradska zima" nastupiti bez honorara.

"Imaćemo verovatno jedan od najboljih evropskih dočeka Nove godine, pevaće tri velike zvezde. Na taj način ćemo pokazati kako Beograd može sa našim pevačima da uradi pravu svetsku atrakciju", rekao je Vesić.

On se zahvalio u ime svih Beograđana pevačicama što su donele odluku da nastupe "bez honorara, potpuno besplatno" u "svom gradu, za svoj grad, za naše ljude".

Vesić je naglasio da će se na novogodišnjem koncertu na otvorenom ispred skupštine poštovati sve epidemiološke mere koje budu važeće 31. decembra, i da će u skladu sa njima biti poznato koliko će ljudi moći da prisustvuje dočeku.

"Pozivam da svi poštuju mere koje budu na snazi. Očekuje nas spektakl. Za to će se pobrinuti Skaj mjuzik i svi ćemo poslati sjajnu poruku ljubavi, da je Beograd grad svih, u koji moguće doći sa svih strana sveta", rekao je Vesić.

Tanjug/Predrag Mitić

Tri pevačice su se odrekle honorara, a organizatori pozivaju da se poštuju mere koje budu na snazi

Prema njegovim rečima, na još jednoj konferenciji za novinare sa Centrom beogradskih festivala biće najavljen program predviđen za 30. decembar u Beogradu, a biće pripremljeni i posebni sadržaji za decu tokom decembra i januara.

Folk pevačica Karleuša se zahvalila "fantastičnom menadžeru ovog grada" Vesiću što se setio da je pozove za novogodišnji nastup, a najavila je i  "fantastičku sliku ispred skupštine", gde će se potruditi da njen nastup "izgleda kao na Tajms skveru u Njujorku".

Podsetivši da je svojim javnim vakcinisanjem zaintrigirala medije u regionu i svetu, pevačica se zahvalila "predsedniku (Srbije Aleksandru Vučiću) koji je omogućio vakcine", i još jednom pozvala građane da se vakcinišu.

"Ja sam Beograđanka. Najveća je čast nastupiti ispred skupštine mog grada i zemlje... Obećavam da će moj koncert biti na svetskom nivou", rekla je Karleuša.

Zajednički doček sa pop pevačama Šerifović i Jovanović poznatijom kao Sara Jo, Karleuša je opisala šaleći se rečima: "Nećemo biti Hurikejn, ali ćemo biti Šurikejn".

Šerifović je rekla da joj je čast i zadovljstvo pevati u Beogradu, a da joj ovaj put nije bilo teško da nastupa i bez honorara pošto nije imala koncert unazad dve godine.

"Sigurna sam da smo nas tri pravi izbor u ovom trenutku. Drago mi je što ću deliti scenu sa Jelenom i Sarom, biće kvalitetan šou, svaka će doneti nešto svoje", rekla je Šerifović.

Nekadašnja pobednica Pesme Evrovizije je pozvala ljude iz regiona da dođu 31. decembra u Beograd, da se "prvo svi smrznemo, pa zajedno ugrejemo".

Rekavši za sebe duhovito da je "treći član Šurikejna", Jovanović je izrazila neizmerno zadovoljstvo što će dočekati Novu godinu deleći scenu "sa ovakve dve umetnice", najavivši da će dati sve od sebe da njen "šou bude što bolji".

"S obzirom na to kakve su dve godine iza nas potrudićemo se da uđemo u Novu godinu na najbolji način i obeležimo novo poglavlje. Poželeću slobodu u svakom pogledu, nadam se da smo joj bliži", rekla je Jovanović, pozvavši građane da budu savesni i odgovorni.

Komentari (0)

Srbija