Društvo

Italijanski milioner Đanluka Vaki primio drugu dozu vakcine u Beogradu

Komentari

Autor: Euronews

02/06/2021

-

11:40

Italijanski milioner Đanluka Vaki primio drugu dozu vakcine u Beogradu
Italijanski milioner Đanluka Vaki primio drugu dozu vakcine u Beogradu - Copyright E-Stock/Dušan Milenković

veličina teksta

Aa Aa

Popularni italijanski milioner i influenser, Đanluka Vaki (52) primio je danas u Beogradu drugu dozu vakcine protiv koronavirusa.

Kao što je poznato, Đanluka Vaki se u Beogradu vakcinisao 12. maja, a sada se revakcinisao, kao i njegova supruga Šeron.

Đanluka je u Beograd stigao privatnim letom nešto posle 10 časova, a revakcinisao se na Beogradskom sajmu. Prilikom sletanja dočekao ga je zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić. Stranci neretko dolaze u našu zemlju zbog vakcinacije koja kod njih uglavnom nije moguća zbog nedostatka vakcina.

E-Stock/Dušan Milenković

 

“Došao sam ovde na vakcinaciju, baš ovde jer se tu osećam kao kod kuće. I dolaziću kao DJ na festivale u Srbiju, rekao je on novinarima.

“Sa strane mog dede imam srpske korene, osećam se blisko Srbima. Ja sam pomešane krvi. Hvala, volim Beograd, povezan sam sa Beogradom. Ljudi me uvek lepo dočekaju i veoma sam srećan. Ostaću dva dana i onda se vraćam", rekao je Đanluka.

Đanluka se proslavio plesnim videima, a godinama je u centru pažnje i jedan je od vlasnika najzanimljivijih profila na Instagramu koje prate milioni.

Goran Vesić je istakao da posle korone očekuje da se vrate turisti.

“Hvala Đanluki što je došao u Beograd. Želim da se zahvalim premijerki koja je organizovala ovu posetu. Dogovorili smo da čim epidemiloške mere budu dozvoljavale da organizujemo jedan veliki koncert na kojem će Đanluka biti DJ", objasnio je Vesić.

Komentari (0)

Srbija