Društvo

Dan žalosti u Novom Pazaru zbog teške saobraćajne nesreće i smrti četvorice mladića

Komentari

Autor: Tanjug, RTS

27/12/2021

-

09:23

Dan žalosti u Novom Pazaru zbog teške saobraćajne nesreće i smrti četvorice mladića
Tanjug/Aleksandar Nićiforović - Copyright Tanjug/Aleksandar Nićiforović

veličina teksta

Aa Aa

Na teritoriji grada Novog Pazara današnji dan je proglašen Danom žalosti, zbog tragične smrti četvorice mladića u saobraćajnoj nesreći.

Zbog toga, poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića biće skraćena. Kako je saopšteno iz Predsedništva, otkazan je planirani obilazak obnovljene Osnovne škole "Dešanka Maksimović".
I sam Vučić je tokom posete manastiru Sopoćani rekao da ga je potresla noćašnja tragedija.

"Noćas se dogodila užasna nesreća, četiri mladića su stradala. Probudili su me u tri jutros i srce me je zabolelo", rekao je Vučić.

Vučić poručio da je povodom nesreće u Novom Pazaru cela Srbija ožalošćena, te je izrazio saučešće porodicama nastradalih.

"Danas je ceo Novi Pazar ožalošćen, ali nije samo Novi Pazar, već cela Srbija", rekao je on posle obilaska pazarske bolnice.

Na putu od Ribarića do Novog Pazara Vučić je zastao u selu Lukare ispred doma porodice jednog od nastradalih kako bi izjavio saučešće. Vučić je saučešće izjavio Nazimu Ibrahimoviću, ocu Amela Ibrahimovića, jednog od četvorice mladića koji su poginuli sinoć u saobraćajnoj nesreći u Novom Pazaru.

Podsetimo, četiri osobe su poginule, a dve teže povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u novopazarskom naselju Lukare na magistralnom putu koji vodi ka Crnoj Gori. Poginula su četvorica mlađih muškaraca iz automobila kraljevačkih registarskih oznaka koji je sleteo sa puta, nakon sudara u kojem je učestvovalo više vozila.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija