Društvo

Tri osobe teže povređene u sudaru na putu Čačak-Kraljevo, vozač koji je izazvao nesreću zadržan na trežnjenju

Komentari

Autor: Rina

01/02/2022

-

22:52

Tri osobe teže povređene u sudaru na putu Čačak-Kraljevo, vozač koji je izazvao nesreću zadržan na trežnjenju
Tri osobe teže povređene u sudaru na putu Čačak-Kraljevo, vozač koji je izazvao nesreću zadržan na trežnjenju - Copyright RINA

veličina teksta

Aa Aa

Na starom putu od Čačka ka Kraljevu  u blizini sela Trnava tokom večernjih sati došlo je do teške saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala dva vozila, a tri osobe su teže povređene.

Do nezgode je došlo kada je vozač putničkog automobila krenuo da pretiče dva automobila ispred sebe, a zatim naleteo na džip koji je dolazio iz suprotnog smera, i tada je došlo do direktnog sudara.

RINA

 

 

U udesu su povređeni vozač džipa, trudnica koja se nalazila takođe u tom autu, kao i vozač koji je izazvao nezgodu.

"Čuli smo jake udare, kad smo izašli napolje videli smo jedno autu u kanalu, drugi auto je stajao nasred  puta. Rasuto staklo i ulje su bili svuda na kolovozu. Ovo je jako rizična deonica  i usled neprilagođene brzine vrlo često se dešavaju ovakvi incidenti, ponekad i sa smrtnim ishodom. Nadam se da će povrđeni biti dobro", rekao je za RINU jedan od očevidaca.

Prema prvim nezvaničnim saznanjima agencije RINA, udes je izazvao vozač, kome je policija nakon dolaska na teren izmerila 1.96 promila alkohola u krvi i on je zadržan na trežnjenju u stanici policije.

Tokom uviđaja sabraćaj je na ovoj deonici bio u prekidu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija