Aktuelno

Ronioci pronašli telo u Južnoj Moravi, sumnja se da je u pitanju devojka za kojom se traga od subote

Komentari

Autor: Euronews Srbija

01/02/2022

-

14:17

Ronioci pronašli telo u Južnoj Moravi, sumnja se da je u pitanju devojka za kojom se traga od subote
Ronioci pronašli telo u Južnoj Moravi, sumnja se da je u pitanju devojka za kojom se traga od subote - Copyright E-Stock/Stanislav Nedelja

veličina teksta

Aa Aa

Ronioci žandarmerije sumnjaju da su pronašli telo devojke koja se vodila kao nestala nakon saobraćajne nesreće koja se u noći između petka i subote dogodila kod Vladičinog Hana, nezvanično saznaje Euronews Srbija.

Još uvek neidentifikovano žensko telo pronađeno je nekih 500 metara od mesta na kojem je došlo do nesreće. Podestimo, nesreća se dogodila oko četiri sata ujutru, na deonici puta Vladičnin Han - Predejane. Automobil marke "golf 5", u kojem su se nalazile četiri devojke, sleteo je u reku.

Dve devojke, koje su povređene, odmah su zbrinute u bolnici u Vranju, a telo treće devojke, rekli su iz tada iz MUP-a, pronađeno je takođe u blizini mesta nesreće. Do danas, za četvrtom devojkom se tragalo sve vreme a u to je bilo uključeno svo raspoloživo ljudstvo policijske stanice Vladičin Han. 

Ovim povodom se tada oglasilo i Osnovno javno tužilaštvo u Vladičinom Hanu koje zajedno sa Višim javnim tužilaštvom u Vranju, preduzuma sve radnje i mere na utvrđivanju okolnosti nastanka teške saobraćajne nezgode. Osoba koja je upravljalja vozilom posedovala je probnu vozačku dozvolu, navode iz tužilaštva i dodaju da će više detalja biti saopšteno nakon preduzetih radnji.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija