Društvo

Cotrugli MBA - zimski booster za tvoju karijeru

Komentari

Autor: Promo

03/02/2022

-

11:41

Cotrugli MBA - zimski booster za tvoju karijeru
Cotrugli MBA - zimski booster za tvoju karijeru - Copyright Cotrugli

veličina teksta

Aa Aa

Iskoristi poslednju ovosezonsku priliku i upiši MBA program COTRUGLI poslovne škole -najprogresivnije poslovne škole u jugoistočnoj Europi, uz posebni, “last call”, popust od 20%!

COTRUGLI-jev tim svetski priznatih predavača polaznike najbolje priprema za poslovne promene koje se odvijaju u dinamičnom svetu modernog biznisa, a brojka od čak 2300 COTRUGLI alumnija obezbeđuje međunarodnu poslovnu mrežu bez konkurencije.

Upis na MBA program važna je odluka kojoj prethodi mnogo razmišljanja. Ako ste i sami barem jednom razmišljali o tome, možda ste preispitivali da li je to pravi izbor za vas i hoće li vam se isplatiti. Bez sumnje, ovaj program podrazumeva mnogo odricanja, ali njegove prednosti i plodovi koje donosi su višestruki.

Zašto upisati MBA u COTRUGLI poslovnoj školi?

VEĆA PLATA I LAKŠI NAPREDAK U KARIJERI

Nije tajna. Veća plata jedan je od primarnih razloga zašto ljudi žele upisati MBA. COTRUGLI MBA programi kandidatima osiguravaju znanje i alate za lakši i ubrzaniji napredak u karijeri i jednostavniju promenu industrije poslovanja. Stoga ne iznenađuje podatak kako je čak 74% polaznika MBA programa poslovne škole COTRUGLI ostvarilo napredak u karijeri, a dodatnih 64% polaznika COTRUGLI MBA programa je dobilo povišicu! (izvor: COTRUGLI Alumni anketa 2021)

NETWORKING I NOVE POSLOVNE PRILIKE

Široka poslovna mreža nikada nije na odmet. Kad krenete na MBA, osim kolega iz vaše generacije, dolazite u kontakt s alumnijima i vrhunskim profesionalcima iz najrazličitih industrija. Na ovaj način otvarate vrata novim prilikama. COTRUGLI MBA alumniji danas rade u nekim od najdinamičnijih i najkonkurentnijih kompanija, korporacija i startup-ova širom Srbije i regiona.

SNAŽAN BOOST SAMOPOUZDANJA

Osim usvajanja novih znanja i veština, polaznici MBA programa su u interakciji s različitim tipovima osoba, a kroz timski rad imaju i priliku izoštriti svoj liderski stil. To u krajnjoj liniji utiče i na povećanje samopouzdanja kod pojedinca.

"Veoma sam ponosan na odluku da svoje znanje proširim na MBA programu COTRUGLI poslovne škole. Sjajni profesori, kolege i COTRUGLI tim su učinili moj put kroz program nezaboravnim! Takodje, moram da istaknem da sam za dve godine programa od menadžera za prodajne treninge u JTI Adriatica stigao do regionalnog menadžera prodaje za Zapadnu obalu SAD-a", izjavio je Nikola Korać, regionalni menadžer prodaje za Zapadnu obalu SAD-a.

Upisi su pri kraju - osigurajte svoje mesto na COTRUGLI MBA programu!

COTRUGLI vas poziva da iskoristite priliku i zakoračite u MBA svet okružen svetski priznatim predavačima i alumnijima iz vodećih domaćih i regionalnih kompanija.

Nova generacija COTRUGLI MBA programa startuje u martu ove godine, a za upis do 15. marta očekuje vas posebnih 20% popusta na školarinu za E/MBA program. Saznajte više.

Komentari (0)

Srbija