Društvo

Elektronski šalter, nova usluga "Parking servisa" za brzo i lako plaćanje

Komentari

Autor: Tanjug

12/05/2021

-

11:32

Elektronski šalter, nova usluga "Parking servisa" za brzo i lako plaćanje
Elektronski šalter, nova usluga "Parking servisa" za brzo i lako plaćanje - Copyright Parking servis/promo

veličina teksta

Aa Aa

JKP "Parking servis" od danas ima novi elektronski šalter, e-Parking, na kome korisnici mogu brzo i lako da podnesu zahteve za mesečne pretplate u zonama, garažama i na parkiralištima, provere da li je za njihovo vozilo izdata elektronska dnevna parking karta u poslednjih 60 dana, kao i da plate usluge elektronskim putem ili, uz popust, dopune pripejd parking karticu.

Prelaskom na primenu novog sistema elektronske kontrole i naplate parkiranja u Beogradu, započeta je modernizacija rada "Parking servisa" i digitalizacija njegovih usluga, navodi se na sajtu tog preduzeća.

Putem elektronskog šaltera stanari sa područja zonskog sistema parkiranja, mogu da podnesu zahtev za izdavanje elektronske povlašćene parking karte, a ukoliko je istekla i da onlajn plate njeno produženje.

Parking servis/promo

 

 

Korisnici mogu da podnesu zahtev ili produže mesečne pretplate u garažama i na parkiralištima, navodi se i dodaje da na elektronskom šalteru "Parking servis" obaveštava korisnike i o samom isteku mesečne pretplate u garažama, isteku povlašćene karte za parkiranje stanara u zonama, ali i o izdatoj elektronskoj dnevnoj parking karti.

Uz pomoć unapređene verzije portala vozači mogu elektronskim putem da podnesu i zahteve za personalizaciju pripejd kartice, dobijanje predračuna za dopunu kartice, prenos novca sa pripejd kartice, zamenu oštećene ili izgubljene kartice.

Parking servis/promo

 

 

Uplatom kredita na pripejd karticu putem portala vozači ostvaruju popust od 5 do 10 odsto, a ukoliko žele mejlom će dobiti račun za uslugu koju su platili.

"Parking servis" preporučuje korisnicima da na elektronskom šalteru i na aplikaciji za mobilne telefone koriste istu imejl adresu, kako bi maksimalno iskoristili povezanost digitalnih servisa za parkiranje.

Komentari (0)

Srbija