Društvo

Poziv komandanta đacima u Srbiji: Postanite deo Helikopterske jedinice, MUP obezbedio i stipendije

Komentari

Autor: Tanjug

27/03/2022

-

14:41

Poziv komandanta đacima u Srbiji: Postanite deo Helikopterske jedinice, MUP obezbedio i stipendije
Poziv komandanta đacima u Srbiji: Postanite deo Helikopterske jedinice, MUP obezbedio i stipendije - Copyright mup.gov.rs

veličina teksta

Aa Aa

Komandant Helikopterske jedinice MUP-a Nenad Nedić, pozvao je danas sve zainteresovane mladiće i devojke da se do 31. marta, prijave na konkurs za prijem kandidata u Vojnu akademiju Ministarstva odbrane i po završenom školovanju postanu deo tima Helikopterske jedinice MUP-a.

"Pozivamo vas da nam se pridružite i postanete deo Helikopterske jedinice MUP-a. Tokom četvorogodišnjeg školovanja na Vojnoj akademiji obezbeđeni su besplatna ishrana i smeštaj, oprema i sav neophodan nastavni materijal, a MUP vam je obezbedio i stipendiju, koja na mesečnom nivou iznosi oko 50.000 dinara", kazao je komandant Nedić.

Istakao je da je po završenom školovanju kadetima obezbeđen siguran posao pilota u Helikopterskoj jedinici, navodi se u saopštenju MUP-a.

Nedić je precizirao da kandidati moraju biti državljani Republike Srbije sa prebivalištem u Srbiji, da imaju manje od 21 godine i da su završili četvorogodišnju školu tehničke struke ili gimnaziju sa najmanje ostvarenim vrlo dobrim uspehom.

Zainteresovani kandidati o svim pojedinostima konkursa mogu se informisati na internet stranicama MUP-a i Vojne akademije.

U saopštenju se takođe navodi da se prijava na konkurs podnosi MUP-u, Sektoru za ljudske resurse, Bulevar Zorana Ðinđića 104, 11070 Novi Beograd, direktno ili putem pošte sa naznakom "Za konkurs za prijem u Vojnu akademiju".

Takođe, sve informacije u vezi sa konkursom mogu se dobiti svakog radnog dana, u periodu od 13 do 15 časova na telefon 011/274-0000, lokal 402-81.

Komentari (0)

Srbija