Društvo

Kamioni na Horgošu i Batrovcima čekaju po dva sata

Komentari

Autor: Tanjug

02/05/2022

-

08:12

Kamioni na Horgošu i Batrovcima čekaju po dva sata
Kamioni na Horgošu i Batrovcima čekaju po dva sata - Copyright MGSI/Đorđe Krstić

veličina teksta

Aa Aa

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.45 sati, na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.

Na graničnim prelazima Kelebija i Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, saopštili su Putevi Srbije. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Na auto-putu E-763, petlja Surčin Jug, u smeru ka Čačku, izmenjen je režim saobraćaja zbog oštećene dilatacije na nadvožnjaku u voznoj traci. Saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom u dužini od 200 metara.

Auto-put E-763, Lajkovac - Ub, u smeru ka Ubu, do 6. maja od 8 do 16 časova radovi na izradi gabiona u zaustavnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj se odvija voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Šabac-Mali Zvornik, u zoni grada Loznice, do 1. jula od 8 do 16 časova radovi na rekonstrukciji javnog osvetljenja, uz izmenu režima saobraćaja shodno saobraćajnoj signalizaciji.

Vršac-Straža, do 1. jula radovi na sanaciji pločastih propusta, uz naizmenično propuštanje vozila. Kokin Brod-Pribojska Banja, do 30. juna od 7 do 16 sati - radovi na rehabilitaciji kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Komentari (0)

Srbija