Društvo

Gužve na graničnim prelazima, čekanje i do pet sati

Komentari

Autor: Tanjug

11/05/2022

-

07:37

Gužve na graničnim prelazima, čekanje i do pet sati
Tanjug/Zoran Žestić - Copyright Tanjug/Zoran Žestić

veličina teksta

Aa Aa

Prema informacijama AMSS, jutros na graničnim prelazima teretna vozila na Horgošu čekaju oko pet sati, dok se na prelazu Šid čeka sat manje.

Teretnjaci na Batrovcima čekaju oko tri sata, a na Kelebiji na izlazu oko sat vremena. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja vozila, navedeno je u saopštenju AMSS.

Sa druge strane, prema podacima Puteva Srbije, na obilaznici oko Beograda, od tunela Straževica ka Bubanj Potoku, saobraćaj se odvija usporeno. Javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja na tom putnom pravcu, navedeno je u saopštenju.

Na auto- putu E-75, u tunelima Predejane i Manajle, kod petlje Grdelica - Vladičin Han, danas u periodu od 9 do 17 časova, planirani su radovi na pregledu tehničke ispravnosti sistema tunelske opreme. U toku izvođenja radova doći će do obustave saobraćaja u levim tunelskim cevima dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno u desnim cevima tunela.

Na auto- putu E-763, na deonici Lajkovac- Ljig, do 12. maja od 7 do 15.časiva biće izvođeni radovi na košenju u razdelnom pojasu. Za vreme radova biće zauzete preticajne trake, u oba smera.

Na auto-putu E-75, kod petlja Lasta - Bubanj Potok, u smeru ka Nišu, danas u periodu od 9 do 16 časova planirani su radovi na sanaciji oštećene sigurnosno-elastične ograde.

Za vreme trajanja radova saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom. Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila, navedeno je u saopštenju Puteva Srbije.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija