Društvo

Počinje peti ciklus kviza iz vojne istorije, proverite svoje znanje i osvoje vredne nagrade

Komentari

Autor: Tanjug

03/06/2022

-

23:24

Počinje peti ciklus kviza iz vojne istorije, proverite svoje znanje i osvoje vredne nagrade
Počinje peti ciklus kviza iz vojne istorije, proverite svoje znanje i osvoje vredne nagrade - Copyright Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije

veličina teksta

Aa Aa

Peti ciklus kviza iz vojne istorije koji na internet sajtu Ministarstva odbrane počinje sutra, 4. juna, tačno u podne, biće prilika da svi zaljubljenici u tu tematiku provere svoje znanje i osvoje vredne nagrade.

"SVI KVIZ" iz meseca u mesec predstavlja sve popularnije onlajn takmičenje u kome se ravnopravno mogu nadmetati svi građani u brzom i tačnom davanju odgovora na set od 15 pitanja koji za tu priliku posebno pripremaju istoričari sa Vojne akademije i Instituta za strategijska istraživanja.

Takmičare koji daju najveći broj tačnih odgovora za najkraće vreme, očekuju vredne nagrade u vidu vaučera za besplatan sedmodnevni boravak u objektima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije namenjenim za odmor i rekreaciju.

Ivan Vujić, kustos Muzeja vazduhoplovstva i vodnik Branko Radmanović iz 101. lovačke avijacijske eskadrile pobednici su četvrtog ciklusa kviza iz vojne istorije "SVI KVIZ", a za pokazano znanje iz ove oblasti istorije osvojili su nagradne vaučere za besplatan sedmodnevni boravak na Tari i Moroviću.

Pobednik četvrtog ciklusa Ivan Vujić iz Beograda rekao je da mu je kviz bio veoma interesantan i da se prijatno iznenadio ostvarenim rezultatom, kao i da je odgovorio tačno na svih 15 pitanja za svega minut i sedam sekundi.

Vodnik Branko Radmanović osvojio je drugo mesto, sa jednakom brojem tačnih odgovora, za tri minuta i 39 sekundi. Svi koji žele da učestvuju u kvizu mogu to učiniti na zvaničnom internet sajtu www.mod.gov.rs i Fejsbuk stranici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija