Društvo

Bez većih gužvi na graničnim prelazima, na Horgošu i Batrovcima se za izlaz čeka sat i po

Komentari

Autor: Tanjug

25/08/2022

-

08:15

Bez većih gužvi na graničnim prelazima, na Horgošu i Batrovcima se za izlaz čeka sat i po
Bez većih gužvi na graničnim prelazima, na Horgošu i Batrovcima se za izlaz čeka sat i po - Copyright Euronews/Dragan Živanović

veličina teksta

Aa Aa

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.45 časova, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 360 minuta, a za putnička motorna vozila zadržavanje je 90 minuta.

Na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za putnička vozila je 180 minuta. Na Batrovcima zadržavanje za teretna vozila 60 minuta, a Šidu 120 minuta, sopštili su Putevi Srbije. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Na auto-putu E-75, petlja Bubanj Potok-petlja Beograd, ka Beogradu izvode se radovi na zameni dilatacija 25. i 26. avgusta od 11.00 do 17.00 časova. Saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom, saopštili su Putevi Srbije.

Na auto-putu E-75, petlja Lasta - petlja T6 , u oba smera, 25. avgusta od 7 do 15 časova radovi na ispiranju i čišćenju kišne kanalizacije. Za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

Čelarevo - Novi Sad (Rumenka), kod Begeča -radovi 26. avgusta od 7 do 16 časova, na postavljanju induktivnih petlji u kolovoz uz naizmenično propuštanje vozila, zona radova iznosi oko 100 m.

Irig - Maradik -radovi na rehabilitaciji puta uz naizmenično propuštanje vozila i regulisano je semaforima i/ili ručno po potrebi, u dužini do 600 metara, dok se tokom noći saobraćaj odvija dvosmerno na suženom delu kolovoza do 29. avgusta.

Ðurđevo-Šajkaš do 30. septembra obustava saobraćaja zbog radova na rekonstrukciji. Alternativni putni pravac za vreme obustave saobraćaja je put: Šajkaš - Budisava -Kać - Žabaljska kružna raskrsnica. Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija