Društvo

Zvanično zatvorena sezona kupanjana Adi Ciganliji, tokom leta kupalište je posetio oko tri miliona posetilaca

Komentari

Autor: Euronews Srbija

30/08/2022

-

09:39

Zvanično zatvorena sezona kupanjana Adi Ciganliji, tokom leta kupalište je posetio oko tri miliona posetilaca
Zvanično zatvorena sezona kupanjana Adi Ciganliji, tokom leta kupalište je posetio oko tri miliona posetilaca - Copyright Tanjug/Tara Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

U nedelju, u 19 časova, zvanično je zatvorena sezona kupanja na Adi Ciganliji. Tokom leta, ovo kupalište je posetio oko tri miliona posetilaca što je očekivan broj s obzirom na prethodna iskustva, ali i popularnost beogradskog mora, saopštili su iz JP "Ada Ciganlija".

Kako se navodi u saopštenju, plava zastava se vijorila jedanaesti put i ujedno predstavila simbol visokog kvaliteta i čistoće vode u Savskom jezeru, ali i same bezbednosti na kuplaištu. Spasilačka služba brinući o bezbednosti, imala je 14 uspešnih inetrvencija i jednu uspešnu reanimaciju.

"I ove godine, u saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu, besplatnu školu plivanja pod nazivom 'Zaplivaj bezbedno 2022', pohađalo je 120 polaznika. Zahvaljujemo se svim posetiocima i pozivamo ih da i dalje koriste sve sadržaje koje najveći sportsko-rekreativni centar nudi, uz poštovanje svih zabrana koje se odnose na boravak u Savskom jezeru", naveli su iz JP "Ada Ciganlija".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija