Društvo

AMSS: Posle podne moguće gužve, radovi na putevima širom zemlje

Komentari

Autor: Tanjug

25/09/2022

-

10:10

AMSS: Posle podne moguće gužve, radovi na putevima širom zemlje
AMSS: Posle podne moguće gužve, radovi na putevima širom zemlje - Copyright Euronews/Jovana Stanković

veličina teksta

Aa Aa

U drugom danu poslednjeg vikenda septembra, posle uobičajeno manjeg broja vozila na putevima tokom prepodneva, pojačan intezitet saobraćaj očekuje se u popodnevnim i večernjim satima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Mestimično su mogući mokrih kolovoza zbog povremene kiše koju meterolozi najavljuju. Prema informacijama Uprave granične policije, teretna vozila se na graničnom prelazu Horgoš na izlazu iz zemlje zadržavaju tri sata.

 JP "Putevi Srbije" najavljuju i radove na putu. Kako se navodi unjihovom saopštenju, na auto-put E-75, Sava Centra - petlja T6, u oba smera, danas do 15.30 časova radovi na košenju, orezivanju šiblja, skidanju saksija, sakupljanju lakog otpada, uz utovar i odvoz, u razdelnom pojasu. Za saobraćaj se sukcesivno zatvara preticajna saobraćajna traka.

Auto-put E-75, petlja Aleksinački Rudnici - petlja Aleksinac, kod Aleksinca, radovi na pojačanom održavanju, do 15. oktobra. Radovi se izvode u preticajnoj traci, u smeru Niš - Beograd.

Tanjug/MGSI/Đorđe Krstić

 

Auto-put E-763, Ub - Lajkovac, ka Preljini, radovi na izradi gabionskih zidova do 1. oktobra, uz zauzeće zaustavne saobraćajne trake.

Užice-Bela Zemlja, kod Surduka, radovi na popravci potpornog zida, zaštitne ograde i mreže na stenskim kosinama, do 30. septembra.

Za saobraćaj zatvorena leva saobraćajna traka, iz smera Užica, a saobraćaj se odvija u dve saobraćajne trake. Zrenjanina (Ečka) - Ečka (Faza 8), radovi na pojačanom održavanju, do 10. oktobra. Saobraćaj je preusmeren na izgrađenu devijaciju.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.45 časova, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 45 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija