Društvo

Na Batrovcima i Šidu teretnjaci čekaju tri sata, Putevi Srbije apeluju na oprez u vožnji zbog moguće magle

Komentari

Autor: Tanjug

19/09/2022

-

07:09

Na Batrovcima i Šidu teretnjaci čekaju tri sata, Putevi Srbije apeluju na oprez u vožnji zbog moguće magle
Na Batrovcima i Šidu teretnjaci čekaju tri sata, Putevi Srbije apeluju na oprez u vožnji zbog moguće magle - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Prema informacijama AMSS, na graničnim prelazima Batrovci i Šid teretna vozila jutros na izlazu čekaju tri sata.

Na graničnom prelazu Kelebija na izlazu se teretnjaci zadržavaju dva sata, dok se na Horgošu na izlazu čeka oko 90 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila, navedeno je u saopštenju AMSS.

Prema informacijama Puteva Srbije, ovog jutra postoji mogućnost pojave magle na putevima, pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka. Zbog pojave magle vidljivost je smanjena na auto-putu E-75, kod petlje Predejane - Vranje, gde je vidljivost smanjena na 50-100 metara.

Kod petlje Bujanovac - Preševo vidljivost je smanjena na 100-150 metara.

Na auto-putu E-80, od tunela Bancarevo do petlje Pirot vidljivost je mestimično smanjena na 100 metara, navedeno je u saopštenju.

Putevi Srbije savetuju maksimalan oprez pri vožnji i apeluju na učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na putevima, pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija