Društvo

Fabrika i ambasada Italije u tradicionalnoj akciji: Humanitarni modni događaj i Deda Mraz za decu iz Prihvatilišta

Komentari

Autor: Promo

12/12/2022

-

09:35

Fabrika i ambasada Italije u tradicionalnoj akciji: Humanitarni modni događaj i Deda Mraz za decu iz Prihvatilišta
Tradicionalni Novogodišnji modni događaj za decu Prihvatilišta - Copyright Milutin Labudovic

veličina teksta

Aa Aa

Agencija Fabrika, u saradnji sa Ambasadom Italije, organizuje tradicionalni, humanitarni Novogodišnji modni događaj za decu Prihvatilišta, koji će biti оdržan 16. Decembra u 19 sati, u Rezidenciji ambasadora Italije Luke Gorija.

Takođe, na istom događaju će biti organizovana i dodela paketića deci Prihvatilišta i modna revija najnovijih kolekcija "Distante".

"Sva deca ovog sveta se raduju Novogodišnjim i Božićnim praznicima, pre svega zbog poklona koje dobijaju od Deda Mraza. Deca koja trenutno borave u Prihvatillištu, kao i prethodnih godina, od 2011. poslali su crteže i pisma za Deda Mraza na adresu Fabrike. Svi su napisali šta žele i to će kao svake godine i dobiti", navodi se u saopštenju Fabrike.

"Pored toga, svako dete ima svog idola koga želi da upozna, pa su u svojim pismima izrazili želju da im poklone uruče poznate ličnosti koje su njihovi idoli i koje žele da upoznaju. Po završetku modne revije 'Distante', dvadesetak poznatih ličnosti će uručiti deci poklone koje su poželeli od Deda Mraza", dodaje se. 

Komentari (0)

Srbija